Hoe nu verder?

Ik weet het écht even niet meer. Herkenbaar? Hoe komt het dat je steeds botst met dezelfde mensen? Hoe komt het dat je vaak met dezelfde mensen in conflict komt? Heb je ondertussen in de gaten, dat het niet altijd aan de andere mensen ligt? Waarom lukt het je niet om zaken permanent aan te pakken?

Soms weet je gewoon de antwoorden op al die vragen niet meer. En dat is niet erg. Vaak weet je wel dat er verandering nodig is, maar kom je daar zelf niet helemaal uit. Of het nu gaat omdat je tegen een burn-out aanzit of omdat je niet weet welke keuzes je moet maken. Soms weet je niet wat je met je verdriet van een verlies aan moet. Je zit “vast” in je eigen gedachten. Dit is logisch, want soms is het lastig te ontdekken wat het probleem is. Waar het nu precies om gaat.

Mind your step, voor je volgende stap. Ik begeleid je in het proces van keuzes maken en patronen doorbreken. Tijdens intensieve coachsessies gaan we samen op zoek naar dat wat jij écht wil, welk doel je ook hebt. Als je je doel nog niet weet, gaan we daar naar op zoek. En, zeker zo belangrijk, deze doelen ook te realiseren. Je krijgt antwoord op de vragen!

Hoe ik dat doe?

Volgens de inzichten van NLP-D (Neuro Linguistisch Personal-Development) prikkel én spiegel ik je, waardoor je inzichten krijgt in wat er speelt. Door nieuw inzicht in jezelf te krijgen, krijg je opnieuw uitzicht en kun je zaken ook echt blijvend veranderen. Je leert je gedrag effectiever in te zetten, je belemmerende patronen te doorbreken en je grenzen beter te bepalen. Hierdoor krijg je dus meer grip op jezelf!

Contact