Online Masterclass Doelen Behalen

Masterclass Doelen Behalen! (en gratis 1 uur individuele coaching)

Na deze online masterclass lukt het je wél om je doelen te bereiken!

Voel jij aan alles dat het tijd is voor actie of verandering in je leven, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je klaar met dat gevoel van frustratie of onmacht, en gun je jezelf meer energie en voldoening? Neem dan deel aan de masterclass Doelen Behalen! In deze masterclass ruim je alle barrières uit de weg en kom je tot een praktisch actieplan.

Ken je dat? Je droomt al heel lang ergens van – een nieuwe baan of promotie, een verhuizing, of een sabbatical  – en het lukt je maar niet om in actie te komen. Er is altijd wel iets dat je tegenhoudt. Wat is dat toch…? Komt de weerstand uit jezelf, of zijn er andere barrières die je in de weg staan? Durf je niet, denk je dat je het niet kunt? Of zijn de omstandigheden steeds ongunstig?

Daadkracht

Tijdens de online masterclass Doelen Behalen ontdek je hoe je jouw barrières doorbreekt. Aan het einde van deze masterclass ben je zo enthousiast en gefocust, dat je niet kunt wachten om te beginnen! De masterclass geeft je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is mijn droom precies, wat is mijn einddoel?
  • Welke (tussen)stappen kan ik zetten om er te komen?
  • Welke innerlijke overtuigingen staan mij hierbij in de weg en hoe verander ik ze?
  • Welke hulpbronnen kan ik aanboren om vooruit te komen, gefocust te blijven en vol te houden?

Inzicht en inspiratie

Trainer Twan Kerkhof laat je zien dat je altijd een keuze hebt. Hij daagt jouw gedachten uit en boort je creativiteit aan. Hij zorgt ervoor dat je aan het einde van de training met een concreet plan van aanpak en barstensvol energie de deur uitstapt. Na afloop van de masterclass zie jij helemaal voor je hoe jouw droom tot leven gaat laten komen. You’ve got this!

Doe je mee?

De volgende online masterclasses Doelen Behalen start op dinsdag 12 januari 2021 .  Voor € 165,- exclusief btw doe je mee – je inschrijven is een eerste stap op weg naar je doel! Voor meer informatie en inschrijvingen kun je contact opnemen met trainer Twan Kerkhof: info@mindyourstepcoaching.nl of (06) 53 78 68 29.

De masterclass zal in twee blokken van 2 uur gegeven worden. De datum voor de individuele coaching zal in overleg met jou worden bepaald.

Start      : dinsdag 12 januari 2021 19.00-21.00 uur deel 1

               : dinsdag 26 januari 2021 19.00-21.00 uur deel 2

               : 1 uur individuele coaching (nader in te plannen)

Inschrijven

 ‘Ik had een vurige wens om NLP-trainer te worden, maar ik had op dat moment geen geld voor de opleiding. Na enig aarzelen besloot ik me over mijn schroom heen te zetten en een crowdfunding actie te starten. Het werkte! Één jaar later behaalde ik met dank aan alle donateurs mijn diploma. Het was een bevrijdende en bekrachtigende ervaring: er is zoveel mogelijk als je ergens écht voor gaat!’

Twan Kerkhof, trainer Mind Your Step Coaching