Coach voor één dag!

Als ondernemer heb je veel ballen hoog te houden, soms te veel.

Twan

Als ondernemer kun je niet álles bijhouden. Je hebt behoorlijk wat ballen omhoog te houden en je moet van alles een beetje weten. Meestal is dat genoeg en soms ook niet. Soms zou je willen, dat je het coachen en trainen van je medewerkers aan iemand anders kon overlaten.

In deze tijd van mensgericht leidinggeven, zijn de soft skills van je medewerkers erg belangrijk. Vakinhoudelijk weten ze het allemaal wel. Alleen dat contact met die ander. Met die klant of die collega. Je zou die medewerker daarbij willen helpen, en zou je wel meer tijd aan hem of haar willen besteden. Maar ja, waar haal je de tijd vandaan?

Daar komt bij, dat er gezagsverhouding is tussen jou als manager en je medewerkers. Soms is het goed dat er iemand van buitenaf, zonder belang, met je medewerker aan de slag gaat. Één ding weet je dan zeker, jouw verhouding met de medewerker verslecht in ieder geval niet.

Ook wil je eigenlijk je medewerkers zoveel mogelijk op de vloer wilt houden. Onnodig de deur uit is niet handig.

Mind Your Step Coaching heeft hier de perfecte oplossing voor!

’n COACH VOOR één DAG

Stel je voor; een hele dag een coach over de vloer. Jij bepaalt wie, wanneer in gesprek gaat met de coach. Het werkt snel en efficiënt voor jou en je bedrijf. Het enige wat je nodig hebt is een ruimte waar de gesprekken kunnen plaatsvinden. Want ja, veiligheid en vertrouwen zijn belangrijk bij coaching.

Lijkt je dit wat? Neem dan eens contact op. Vast en zeker dat we een oplossing gaan vinden voor jouw coachingprobleem.

    Wil je graag meer informatie over een coachtraject of wil je gewoon makkelijk in contact komen?

    Vul onderstaand formulier in of bel of WhatsApp(via button in voetregel) me op mijn telefoonnummer 06-53786829. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen.

    Echt waar, de oplossing is slechts één klik bij je vandaan!