Ontdek je Drijfveren

In één dag zicht op wat jou motiveert en welke (levens)keuzes daarbij passen!

Waarvoor kom jij graag je bed uit, wat vind jij echt leuk om te doen? Wat maakt jouw leven de moeite waard? Als je het gevoel hebt dat je op het verkeerde spoor zit, maar je worstelt met de vraag wat je dan wél wilt met je leven, dan is de Masterclass Ontdek Je Drijfveren iets voor jou! In één dag krijg je zicht op wat jou motiveert en hoe je jouw drijfveren vertaalt naar een leven dat je voldoening geeft.

De een wordt zielsgelukkig van avontuur en vrijheid, de ander juist van zekerheid en geborgenheid. Sommige mensen halen hun voldoening uit contacten met anderen, anderen vinden het juist inspirerend om alleen aan oplossingen te werken. Als je je bewust bent van wat jou drijft, dan kun je (levens)keuzes maken die daarbij passen – zowel in je werk als privé. Je ervaart dan dat je leven zinvol en bevredigend is, een heerlijk gevoel!

Gemotiveerd in één dag

Tijdens de Masterclass Ontdek je Drijfveren zoeken we samen naar wat jou motiveert én hoe het komt dat je daar op dit moment misschien nog niet naar handelt. De masterclass geeft je antwoord op de volgende vragen:

  • Wat vind jij écht belangrijk in het leven? Wanneer heb jij het leuk?
  • Leef je volgens deze motivators/drijfveren?
  • Welke overtuigingen hinderen jou om het leven te leiden waar je blij van wordt?
  • Welke keuzes zouden jou gelukkiger kunnen maken?

Doen wat bij je past

Samen met trainer Twan Kerkhof ontdek je hoe je jouw (werkende) leven invult op een manier die helemaal bij jou past. Na afloop van de masterclass ben je in staat om keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn, want je beseft dat het geen zin heeft om te wachten tot een ander dat voor je doet. Je geniet van de mogelijkheden die je hebt en gebruikt ze ook!

Doe je mee?

Voor € 149,- exclusief btw doe je mee! Dit is inclusief voldoende koffie en thee en een uitgebreide lunch. Voor meer informatie en inschrijven kun je contact opnemen met trainer Twan Kerkhof.

Data:

  • 2 september 2020
  • 7 oktober 2020
  • 5 november2020
  • Locatie: Den Durpsherd, Berlicum
Inschrijven

 ‘Ook ik heb een periode gehad waarin ik dacht dat ik pas gelukkig zou zijn als mijn omstandigheden veranderden. Maar zo werkt geluk dus niet! Je kunt er niet op gaan zitten wachten, of verwachten dat een ander het voor je regelt, je moet het zelf creëren! Einstein zei ooit: ‘Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg.’ Het omgekeerde geldt gelukkig ook: als jij het anders aanpakt, dan krijg je ook een ander resultaat. Aan de bak dus!’

Twan Kerkhof, trainer Mind Your Step Coaching