Persoonlijk Leiderschap

In vier dagen krijg je (weer) grip op je leven en zet je jouw eigen koers uit naar geluk!

Heb je regelmatig het gevoel dat je een speelbal van je eigen leven (aan het worden) bent? Wórd je geleefd, in plaats van zelf de regie in handen te hebben? Dan wordt het tijd dat je de controle terugneemt! Tijdens de vierdaagse Training Persoonlijke Leiderschap ontdek je dat je altijd een keuze hebt. Je krijgt helder wat jou drijft en ervaart hoeveel positieve energie het geeft om je leven op basis daarvan in te richten. Durf te kiezen voor jezelf!

Soms voel je aan alles dat het tijd is voor verandering. Je bent helemaal klaar met een bepaald onderdeel van je leven – werk of privé – of je hebt het gevoel dat je maar wat doelloos ronddobbert. Het is tijd voor een nieuwe koers, maar… waarheen? Welke kant wil je eigenlijk op? Wat drijft jou, wat maakt je echt gelukkig, waar droom je van? En als je daar uiteindelijk achter bent: hoe bereik je die doelen dan? De weg naar een leven dat jou écht voldoening geeft, kan een hele zoektocht zijn. Maar wel een mooie!

In vier dagen op koers

De Training Persoonlijk Leiderschap zet jou in weer aan het roer. In vier verrijkende dagen ontdek je belangrijke zaken over jezelf, het leven dat je nu leidt en de droom die je óók kunt leven. Je vindt antwoorden op de volgende vragen:

  • Wanneer ben je volgens jou een goed en gelukkig mens? Leef je zelf ook naar deze waarden?
  • Wat zijn jouw drijfveren: wat maakt het leven voor jou écht de moeite waard?
  • Waar droom jij van?
  • Welke (onbewuste) overtuigingen belemmeren jou hierin?  
  • Hoe neem jij de wereld waar en wat is het effect daarvan op je manier van communiceren en je gedrag?
  • Welke doelen helpen jou om meer voldoening uit je leven te halen?
  • Wat ga je niet meer doen of loslaten, omdat het je afhoudt van je dromen en doelen?

Aan de slag met je gedrag

Trainer Twan Kerkhof daagt je uit om kritisch te kijken naar je gedrag. Helpt jouw gedrag jou om het leven te leiden waar je van droomt, of staat het je in de weg? In dat laatste geval heb je de keuze om hier iets aan te doen. Niet anderen, maar jíj gaat in actie komen! Als je weet wat je ten diepste wilt en daarvoor durft te kiezen, creëer je een leven waarin jij centraal staat! Je denkt niet langer in problemen, maar in oplossingen. Je ervaart meer rust en ruimte voor jezelf en zult volop genieten van wat je doet. En daar doe je uiteindelijk ook anderen een plezier mee.

Doe je mee?

Voor € 549,- exclusief btw doe je mee! Dit is inclusief voldoende koffie en thee en een uitgebreide lunch. Voor meer informatie en inschrijven kun je contact opnemen met trainer Twan Kerkhof.

Data:

Blok 1: 2-3 oktober 2020
Blok 2: 6-7 november 2020

Locatie: Den Durpsherd, Berlicum

Inschrijven

‘De enige die ervoor kan zorgen dat je het leven krijgt waarvan je droomt, ben jij. Niet je baas, niet de Staatsloterij, je partner of je kinderen – jij! Ik weet uit eigen ervaring dat er niets verandert tot je zelf verandert. Tijdens mijn opleiding tot NLP-trainer heb ik ontdekt hoeveel kracht er schuilt in overtuigingen: als je doordrongen bent van je eigen mogelijkheden, dan creëer je ze ook. Die manier van denken leverde mij het inspirerende leven op waar ik altijd naar verlangde.’

Twan Kerkhof, trainer Mind Your Step Coaching