Zakelijke coaching

Een investering in individuele coaching verdient zich altijd terug

Voorkom dat je medewerkers vastlopen, laat ze nieuwe stappen zetten!

Het overkomt elke werkgever. Normaal gesproken functioneren medewerkers uitstekend op hun werk, maar soms loopt er iemand door omstandigheden even vast. Of de redenen nu persoonlijk of zakelijk zijn – de kans is groot dat de situatie verslechtert als jij er als werkgever niets mee doet. Twan Kerkhof van Mind Your Step Coaching trekt vastgelopen werksituaties weer vlot. Hij stimuleert mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat ze nieuwe stappen kunnen zetten. Daar wordt iedereen beter van!

Goede coaching verdient zichzelf altijd terug

Een investering in de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Als mensen onderpresteren, de werksfeer negatief beïnvloeden, uitvallen of zelfs uit dienst gaan, kost je dat immers veel meer tijd en geld! Het is bovendien vaak helemaal niet nodig: een paar goede gesprekken kunnen mensen zoveel zelfinzicht, inspiratie en handvatten geven, dat ze stukken beter gaan functioneren.

Dit levert Mind Your Step Coaching werkgevers op:

  • Medewerkers die lekkerder in hun vel zitten en beter functioneren,
  • Een betere werksfeer,
  • Minder uitval en daardoor besparing op ziektekosten (Wet Arbeidsmarkt in Balans),
  • Minder verloop en daardoor besparing op kosten voor werving en selectie.

Dankzij Mind Your Step Coaching functioneren medewerkers beter, want:

  • Zij zijn beter in staat naar hun rol binnen het bedrijf te kijken en te reflecteren op hun eigen gedrag,
  • Ze zijn in staat de oorzaak van problemen te zien en aan te pakken, in plaats van zich alleen te richten op de gevolgen,
  • Ze communiceren beter,
  • Ze kennen hun eigen grenzen en geven die ook aan.

Coaching op de werkplek of in eigen praktijk

Mind Your Step Coaching beschikt over een eigen praktijkruimte, maar de coachingsgesprekken kunnen indien gewenst ook op de werklocatie plaatsvinden. Voorwaarde is wel dat er een geschikte ruimte is met voldoende privacy.

Investering

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Ook al krijg je vaak al wat coaching tijdens dit gesprek.

Uurtarief: Het uurtarief voor coaching is een investering van €145,- ex BTW per uur, inclusief alle voorbereidingen en verslaglegging.

Offerte: Maak een afspraak voor een gratis kennismaking. Tijdens deze kennismaking bepalen we wat nodig is voor de juiste ondersteuning. Zo is de offerte altijd op maat gemaakt.

Plan hier je afspraak