Mannendag

Man man man

Wat verandert er toch veel in ons leven. Er komt veel op ons mannen af. 

Wij mannen nemen een belangrijke plek in op deze aardbol. Binnen ons gezin, bij vrienden, op ons werk. We hebben een belangrijk functie als rolmodel voor onze kinderen. 

De wereld waarin we leven kan soms best verwarrend zijn. Voordat je het weet wordt je onderuit geschopt of weet je het even niet meer. Het is complex, veeleisend en misschien leven we teveel naar de verwachtingen van anderen. De logische vraag is dan waar jij bent. Laten we het daar eens over hebben.

Ik zie het in mijn praktijk en in mijn omgeving. Mannen hebben ook de behoefte om ervaringen te delen.

Mannendag

Twan en Ray

Een Mannendag? Ja, samen met Ray Roovers organiseer ik De Mannendag. Ray is Natuurmens, bushcrafter en survival specialist. Ray leert je allerlei vaardigheden, zoals vuur maken en kompas lezen. Daarnaast gaan we diverse thema’s bespreken die ons mannen bezig houdt.

Wij gaan samen, met jou als deelnemer, de natuur opzoeken. Samen met goede gesprekken en inzichten in ons eigen gedrag.

Buiten kom je dichter bij je natuurlijke zelf

Op een prachtige locatie gaan we samen aan de slag met allerlei levensvragen. We gaan goede gesprekken aan bij het kampvuur, wat we natuurlijk zelf maken. We leren je vuur maken, shelters bouwen, hout hakken, kaartlezen en nog veel meer! Samen verzorgen we het eten van die dag. Buiten in de natuur, want daar wordt je mens van. Kortom, een dag waarin we leren en doen. Dit alles onder begeleiding van Ray en Twan.

Hier wil jij vast meer over weten. Neem eens contact op en kijk vast op onze site.

Natuur, kampvuurtje en sterke koffie. En natuurlijk onze themaopdrachten waarmee we persoonlijke waarden koppelen aan vaardigheden uit de natuur. De unieke dynamiek van de groep plus de energie van het samen buiten zijn zorgt voor een waardevolle herinnering die je nog heel lang bij je draagt. 

Laagdrempeling en toegankelijk, dat vinden wij belangrijk. Blog: Laagdrempelig

Samen koken op het vuur!

Ook voor teams!

Veel van deze thema’s kom je ook in jouw team tegen. Wil jij eens op een andere manier omgaan met de vragen uit jouw team? Terug naar de basis, het kampvuur, daar waar de verhalen ontstaan?

Neem eens contact op, samen maken we een op maat gemaakte dag voor jouw team.

    Wil je graag meer informatie over een coachtraject of wil je gewoon makkelijk in contact komen?

    Vul onderstaand formulier in of bel of WhatsApp(via button in voetregel) me op mijn telefoonnummer 06-53786829. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen.

    Echt waar, de oplossing is slechts één klik bij je vandaan!