Mannendag

Man man man

Wat verandert er toch veel in ons leven. Er komt veel op ons mannen af. 

Wij mannen nemen een belangrijke plek in op deze aardbol. Binnen ons gezin, bij vrienden, op ons werk. We hebben een belangrijk functie als rolmodel voor onze kinderen. 

Maar het leven veranderd in een rap tempo, er is veel verandering gaande.

Ik zie het in mijn praktijk en in mijn omgeving. Mannen hebben ook de behoefte om ervaringen te delen.

Mannendag

Twan en Ray

Al langer loop ik met het idee rond, een training op te zetten, speciaal voor mannen. Een Mannendag! Nu gaat het er eindelijk van komen. Samen met Ray Roovers organiseer ik De Mannendag. Ray is Natuurmens, bushcrafter en survival specialist. Ray leert je allerlei vaardigheden, zoals vuur maken en kompas lezen. Daarnaast gaan we diverse thema’s bespreken die ons mannen bezig houdt.

Wij gaan samen, met mannen als deelnemers, de natuur opzoeken. Samen met goede gesprekken en inzichten in ons eigen gedrag.

Allerlei verschillende onderwerpen zullen aan de orde komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een hele dag op pad met alleen maar mannen. 

Hier wil jij vast meer over weten. Alle informatie over deze dagen tref je aan op de speciale website die we hiervoor hebben opgezet.

www.speereotypemannen.nl

Ga toch mee, man! Leuk toch!

Tot snel, Ray en Twan

    Wil je graag meer informatie over een coachtraject of wil je gewoon makkelijk in contact komen?

    Vul onderstaand formulier in of bel of WhatsApp(via button in voetregel) me op mijn telefoonnummer 06-53786829. Via onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de belangrijke ontwikkelingen.

    Echt waar, de oplossing is slechts één klik bij je vandaan!