Twan Kerkhof

Twan Kerkhof

We ben ik eigenlijk?

Mijn naam is Twan en als Persoonlijk Ontwikkelings-trainer/coach help ik (jong)volwassenen, die vastlopen in het zakelijk en/of privé leven.

Mijn missie is: vrijheid in keuze

Zelf ben ik aardig op mijn gezicht gegaan. Ik leefde al jaren niet meer volgens mijn waarden, welke voor mij belangrijk zijn. Met als resultaat stress. Het was dan ook niet te vermijden dat ik in een burn-out terecht zou komen. Door training en coaching ben ik positiever gaan denken, me evenwichtiger gaan voelen. Ik ben zekerder en daadkrachtiger geworden. Zo kreeg ik weer lef om de zaken aan te pakken die nodig waren om verder te komen. Dit was zeker niet makkelijk! Toen ik er eenmaal écht mee aan de slag ging, werd ik snel beter en had ik weer plezier in de dingen die ik deed.

Vaak denken mensen dat een bepaald gedrag bij ze hoort. Dat ze nou eenmaal zo zijn.

Op je gezicht gaan is oké. Het is pas erg als je er niets mee doet. Natuurlijk komt er schaamte bij kijken en zijn zaken soms best ingewikkeld. Vaak maken we het zelf (onnodig) ingewikkeld. Je denkt wellicht, dat een bepaald gedrag bij je hoort. Dat je nu eenmaal bent zoals je bent. Het is mijn bedoeling om mensen bewust te maken en te laten ervaren dat dit absoluut niet het geval is en dat verandering wel degelijk mogelijk is

Ik ben een rustig persoon en kan goed luisteren. Geheimen zijn bij mij veilig. Ik stel de juiste vragen en neem geen genoegen met het eerste de beste antwoord! Ik zorg, dat je (figuurlijk) weer in beweging komt, doordat ik in staat ben jou te inspireren. Dit inspireren, komt omdat ook ik stevige keuzes heb moeten maken. Drastische keuzes. Mijn leven werd volledig op z’n kop gezet. Dat kon ik aan, omdat ik heb geleerd wat belangrijk voor mij is. Dat gun ik jou ook! Dat je weer weet wat belangrijk voor je is. Ik ga je helpen dit te achterhalen!

Keuzes

Na ons coachtraject (wat soms 1 op 1 training is), ben jij weer in staat om zelfstandig keuzes te maken. Je hervindt je energie om zaken aan te pakken. Je bent weer in staat je doel te behalen, die nieuwe baan te scoren of die sportprestatie neer te zetten. Je hebt (opnieuw) leren luisteren naar je gevoel. Samen gaan we aan de slag om te zorgen, dat jij jouw doel kunt bereiken.

Ik ben geboren en getogen in Rosmalen en tegenwoordig woonachtig in Berlicum. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ikzelf, vind het heerlijk om mezelf te ontwikkelen en te verbeteren. Dat is mijn drijfveer. Ik ben dan ook nooit klaar met leren!

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking en bel me op 06-53786829.

Plan hier je afspraak


NLP Trainer IN – (NLP) Coaching ICI – Master Coach mBIT – Systemisch coach

Meer weten over NLp en/of Mbraining? Lees hier verder: mBIT en NLP